Sfaturi privind depozitarea productiei agricole, in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”

Astazi, incepand cu ora 14:30 va avea loc o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”, difuzata pe pagina de facebook a companiei ALCEDO. “Sfaturi privind depozitarea optima a productiei agricole”, dar si “Amendarea calcaroasa”, sunt doua teme ce vor fi dezbatute astazi in cadrul emisiunii.

Ca si in editiile trecute, gazde va vor fi: dr. ing. Sorin Stefan (director tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (director tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX).

Asadar, nu ratati emisiunea “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”! Venim nu numai cu produse iscusite, ci si cu sfaturi si idei iscusite! Asteptam sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.