Sfaturi pentru o erbicidare cat mai corecta si mai eficienta in primavara!

Scris de Echipa Alcedo

Erbicidarea este una din metodele de combatere sau de control a buruienilor, asa cum se spune mai nou, este de fapt o strategie.

Alegerea unui erbicid nu se rezuma doar la selectarea unui anumit produs. Trebuie sa cunosti istoricul solei, sa vezi ce buruieni au rasarit sau sunt in curs de rasarire, sa alegi momentul erbicidarii in functie de starea culturii, stadiul de vegetatie al culturii si al buruienilor, temperatura etc.

In functie de spectrul de imburuienare, densitatea buruienilor si stadiu de dezvoltare, exista mai multe strategii de combatere in primavara.

Vezi aici ce erbicide recomanda specialistii ALCEDO: https://www.sanatateaplantelor.ro/sfaturi-iscusite-pentru-erbicidarea-culturilor-de-cereale-paioase/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.