Sfaturi iscusite pentru erbicidarea culturilor de floarea soarelui

Scris de Echipa Alcedo

Floarea soarelui, comparativ cu alte plante de cultura, prezinta o particularitate privind concurenta buruienilor, in sensul ca ele pot concura plantele numai o perioada de 3-5 saptamani de la rasarire. Intervenind cu erbicide in aceasta perioada, planta de cultura este salvata, dezvoltandu-se normal, fara sa mai fie concurata de buruieni.

Pentru a inregistra o eficacitate cat mai ridicata in combaterea buruienilor din cultura de floarea soarelui pot fi aplicate mai multe tratamente, in functie de speciile de buruieni existente si de dominanta acestora.

Vezi aici ce erbicide recomanda specialistii ALCEDO, cu aplicare fie imediat dupa semanat, in preemergenta, fie in vegetatie.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.