“Sfaturi iscusite de la ALCEDO” pentru campania de toamna!

Incepand cu ora 14:30, pe pagina de Facebook a companiei noastre, in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!” vom trata subiecte importante, specifice acestei perioade, si anume: erbicidarea de toamna in cultura de rapita, ingrasamintele pentru fertilizarea de baza, tehnologia “no-tillage” potrivita sau nu pentru fermele din Romania, etc.

Asa cum stiti deja, moderatorii vor fi ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (Sef Laborator Agrochimie ALCHIMEX). Nu uitati sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.