“SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO” – emisiune LIVE pe Facebook

Incepand de maine, 30 mai, de la ora 14:30, va invitam sa vizionati emisiunea “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO”. Emisiunea  va fi transmisa LIVE, pe pagina noastra de Facebook, in fiecare marti.

Emisiunea “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO” va fi moderata de 3 dintre colegii  nostri, cu care ne mandrim prin experienta lor in practica agricola, dar si in cercetare sau in consultanta. E vorba despre: dr. ing. Sorin Stefan, ing. Marian Butoianu si dr. ing. Emilian Tudor. Ei vor aborda subiecte de actualitate privind tratamentele fitosanitare de sezon, si nu numai.

Pentru a afla ce informatii am pregatit pentru prima emisiune, va asteptam marti, pe 30 mai, de la ora 14:30 pe pagina de Facebook Alcedo https://www.facebook.com/AlcedoLtd/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.