Sfatul iscusit al zilei!

Stiati ca…

Insecticidul LANGIS, utilizat ca tratament la samanta, previne atacul de viermi sarma (Agriotes spp.) din culturile de grau si orz?

Mai mult, pentru combaterea bolilor cu transmitere prin samanta, va recomandam adaugarea la tratamentul semintei a unuia din fungicidele AMIRAL NEO sau AMIRAL PROFFY 6 FS, iar pentru un start bun al culturilor, va recomandam sa folositi si fertilizantul starter MICROFERT-U sau unul din biostimulatorii din gama ALGAMAX, pentru a avea o rasarire uniforma, dar si plante mai viguroase.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.