“Seminte iscusite” de la ALCEDO Recomandarea zilei: ILLICO, INGENIO, MOISSON si BOLOGNA!

Asa cum va spuneam in news-ul de ieri, si in aceasta toamna ALCEDO vine cu un portofoliu bogat si variat de “Seminte iscusite”, de la principalii furnizori de seminte din piata. Astazi revenim cu informatii despre cateva soiuri de grau, cu genetica Syngenta, si anume: ILLICO, INGENIO, MOISSON si BOLOGNA, pe care vi le recomandam datorita calitatilor pe care le au.

ILLICO este un soi nearistat, semi-timpuriu, cu toleranta ridicata la boli si seceta, si cu un potential genetic foarte productiv. INGENIO este un soi aristat, timpuriu, ce se preteaza foarte bine diferitelor conditii agronomice din ferma dumneavoastra, tolerant la boli, dar si la seceta si inghet, cu productii ridicate si stabile. Despre soiul MOISSON va spunem ca este unul aristat, semi-timpuriu asigurand o productie de calitate, datorita tolerantei foarte bune la boli, in special la rugini. Soiul BOLOGNA, ce  va face parte din portofoliul ALCEDO incepand cu anul viitor este un soi aristat, timpuriu, tolerant la boli ca fainarea, dar si cu o toleranta buna la inghet, oferind productii de calitate printr-un continut foarte bun de proteina.

Mai multe informatii despre aceste soiuri, gasiti accesand site-ul ALCEDO, dand click aici. De asemenea, puteti apela la reprezentantii ALCEDO din zona dvs agricola.

Echipa ALCEDO

 

poza Illico

 

 

 

 

 
poza Ingenio

 

 

 

 

 

poza Moisson

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.