“Seminte iscusite” de la ALCEDO pentru recolte bogate!

In aceasta toamna, fermierii gasesc la ALCEDO o oferta foarte bogata de seminte pentru culturile de sezon, respectiv soiuri de grau, orz, ovaz, triticale, rapita de toamna, mazare de la principalii furnizori de seminte din piata.

Semintele selectate au fost reunite sub gama “Seminte iscusite”. Ce seminte intra in acest portofoliu, in aceasta gama? Seminte pe care cei de la ALCEDO au avut oportunitatea sa le testeze in productie, care au confirmat potentialul genetic. Sunt seminte care au confirmat in toate zonele tarii, unele seminte clasice, chiar foarte cunoscute de catre fermieri sau mai nou introduse pe piata. Este vorba despre 22 de soiuri de grau, 7 soiuri de orz si orzoaica, un soi de ovaz, un soi de triticale, 15 soiuri de mazare si un hibrid de rapita, provenite de la firme cu traditie in piata, pe care le regasiti in tabelul de mai jos.

Toate aceste soiuri s-au evidentiat prin insusiri fiziologice deosebite (rezistenta la iernare si seceta, toleranta la cadere si scuturare, toleranta la boli, etc.), indici de calitate superiori (MMB, MH, continut de proteina, continut de gluten, etc) care, in final, s-au tradus in productii bune ale fermierilor nostri.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor seminte si nu numai, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

COMPANIA PRODUCATOARE CULTURI
GRAU ORZ TRITICALE RAPITA MAZARE
BIOCROP SAPHIRA
CAUSSADE SEMENCES SORRIAL JUP
DONAU SAAT ANGELA; ESO;
INCDA FUNDULEA GLOSA; IZVOR; BOEMA; LITERA; MIRANDA; OTILIA; PAJURA; AMETIST;
SMARALD;
CARDINAL;
HAIDUC NICOLETA
KWS MOMONT KARPATE;
LIMAGRAIN ANAPURNA; APACHE; AVENUE; ALTIGO; RENAN; AIRBUS; ARKEOS; CASANOVA AUDIT; PROPHET; BOXER; ABARTH; AVENGER; AURELIA
NOVI SAD AMAZON
PROBSTDORFER AURADUR BELMONDO
RAGT RUBISKO TREZZOR HARDY;  VOLT; ASTRONAUTE; NAVORRO;
SCDA LOVRIN ALEX; CIPRIAN
SYNGENTA ILLICO; INGENIO; MOISSON;

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.