“Seminte iscusite” de la ALCEDO pentru campania de toamna!

In portofoliul ALCEDO exista o oferta foarte bogata de seminte pentru culturile de sezon, respectiv soiuri de grau, orz, ovaz, triticale, rapita de toamna, mazare de la principalii furnizori de seminte din piata.  Semintele reunite sub gama “Seminte iscusite” de la ALCEDO sunt seminte pe care am avut oportunitatea sa le testam in ferme, si care au confirmat potentialul genetic in toate zonele tarii, fie ca e vorba despre soiuri consacrate sau nou introduse in piata. Avem 22 de soiuri de grau, 7 soiuri de orz si orzoaica, un soi de ovaz, un soi de triticale, 15 soiuri de mazare si un hibrid de rapita. Mai multe detalii, regasiti in tabelul de mai jos.

COMPANIA PRODUCATOARE CULTURI
GRAU

 

 

ORZ

 

 

TRITICALE

 

 

RAPITA

 

 

MAZARE

 

 

BIOCROP SAPHIRA
CAUSSADE SEMENCES SORRIAL JUP
DONAU SAAT ANGELA; ESO;
INCDA FUNDULEA GLOSA; IZVOR; BOEMA; LITERA; MIRANDA; OTILIA; PAJURA; AMETIST;

SMARALD;

CARDINAL;

 

HAIDUC NICOLETA
KWS MOMONT KARPATE;
LIMAGRAIN ANAPURNA;APACHE; AVENUE; ALTIGO; RENAN; AIRBUS; ARKEOS; CASANOVA AUDIT; PROPHET; BOXER; ABARTH; AVENGER; AURELIA
NOVI SAD AMAZON
PROBSTDORFER AURADUR BELMONDO
RAGT RUBISKO TREZZOR HARDY;  VOLT; ASTRONAUTE; NAVORRO;
SCDA LOVRIN ALEX; CIPRIAN
SYNGENTA ILLICO; INGENIO; MOISSON;

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor seminte si nu numai, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.