„Seminte iscusite” de grau si orz, de la ALCEDO. Recomandarea zilei: SORRIAL, SOBBEL si JUP!

SorrialRecomandarea zilei: SORRIAL, SOBBEL si JUP!

Pentru campania din aceasta toamna, in portofoliul de “Seminte iscusite”, ALCEDO vine catre fermieri cu doua soiuri de grau si unul de orz, cu genetica Caussade, si anume: SORRIAL, SOBBEL si JUP.

SORRIAL si SOBBEL sunt doua soiuri de grau nearistate, tolerante la seceta, la cadere, dar si la inghet, rezistente la boli, ce asigura productii ridicate in toate zonele de cultura de grau din Romania.

JUP este un soi de orz aristat, pe 6 randuri, foarte productiv, rezistent la boli, tolerant la inghet, la cadere si seceta, ce se preteaza a fi cultivat in toate zonele de cultura ale orzului din Romania.

Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre aceste soiuri, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

soi orz Jup

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.