„Seminte iscusite” de grau, de la ALCEDO Recomandarea zilei: AVENUE, ANAPURNA, APACHE si ALTIGO!

In news-ul de astazi va aducem in atentie 4 soiuri de grau, cu genetica de la Limagrain, pentru campania din aceasta toamna, si anume: AVENUE, ANAPURNA, APACHE si ALTIGO, pe care le gasiti in portofoliul de “Seminte iscusite”, de la ALCEDO.

4 soiuri de grau pe care puteti paria in aceasta toamna

AVENUE este un soi de grau nearistat, cel mai timpuriu soi din piata (se coace la 4-6 zile dupa orz), cu o capacitate mare de infratire si cu toleranta foarte buna la inghet si cadere. De asemenea, are toleranta foarte buna la boli, potential de productie foarte ridicat, putand fi cultivat in toate zonele agricole, in special in zona de sud si sud-est, datorita faptului ca ajunge la inflorit (nu la maturitate) inainte de venirea temperaturilor foarte ridicate. ANAPURNA este un alt soi de grau pe care vi-l recomandam astazi, un soi aristat, tolerant la inghet, dar si la boli, oferind productii calitative si cantitative. Se poate cultiva in toate zonele de cultura, cu precizarea ca trebuie evitate solurile reci, umede si zonele depresionare.

In ceea ce priveste soiul APACHE, acesta este un soi de grau nearistat, cu o capacitate mare de infratire, toleranta buna la inghet si cadere, la boli, cu indici de panificatie de calitate superioara, asigurand productii mari si stabile. Referitor la soiul de grau ALTIGO, acesta este un soi aristat, cu o toleranta ridicata la boli precum rugina si septorioza, dar si cu o toleranta buna la inghet si toleranta ridicata la cadere. Asigura productivitate stabila chiar si in conditii de stres termic.

Pentru mai multe detalii despre aceste soiuri, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola sau dati clik pe filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.