Se vor lansa primele sesiuni de depunere de proiecte

Intr-un interviu acordat pentru Agerpres, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi a spus ca incepand cu data de 25 martie 2015, vor putea fi accesate din nou fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020.

Noi suntem pregatiti sa lansam pe 25 martie, primele sesiuni de depunere de proiecte pe doua masuri, tineri fermieri si investitii in ferme, plus cele trei angajamente pe plati directe care sunt parte din cererea unica de la APIA: agromediu si clima, agricultura ecologica si platile pentru zone care se confrunta cu constrangeri naturale. Spre finalul saptamanii o sa avem pe site si ghidurile solicitantului pentru consultare pe ambele masuri”, a declarat George Turtoi.

sursa: agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.