Se elibereaza adeverinte beneficiarilor Schemei de Plata Unica pe Suprafata

APIAIncepand de azi, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS)-Campania 2014, ce intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia.

Potrivit conventiilor, la solicitarea scrisa a fermierului, centrul judetean/local APIA unde acesta a depus cererea in Campania SAPS 2014 va elibera o Adeverinta prin care confirma faptul ca Beneficiarul a depus cererea de plata pentru Schema de Plata Unica pe Suprafata pentru anul 2014 si ca au fost finalizate controalele si verificarile administrative asupra Cererii de Plata a Beneficiarului. Pot beneficia de aceasta adeverinta fermierii selectati la controlul pe teren (clasic sau teledetectie) numai dupa finalizarea acestor controale. De asemenea, in adeverinta se va mentiona suprafata determinata pentru plata in cadrul schemei SAPS si faptul ca beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plata la data emiterii acesteia, precum si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, in conformitate cu legislatia in vigoare.

sursa: apia.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.