Schema “erbicidelor iscusite”, recomandate de ALCEDO, la porumb!

Cultura de porumb este una sensibila la imburuienare, mai ales in primele faze de vegetatie, asa ca, pentru fermierii iscusiti care infiinteaza in aceasta primavara cultura de porumb, le aducem in atentie sfaturi iscusite despre ebicidarea in preemergenta si postemergenta. In “PORTOFOLIUL ISCUSIT” de la ALCEDO gasiti o paleta larga de erbicide, cu actiune eficienta impotriva buruienilor, ce concureaza cu porumbul. Cum le aplicati? Ei bine, inainte de semanat sau imediat dupa semanat (in functie de umiditate) se poate aplica erbicidul TENDER, care combate, in special, buruienile graminee, dar si unele cu frunza lata. In postemergenta timpurie va recomandam erbicidele: SILBA, MERISTO, CAMIX 560 SE, iar in perioada de vegetatie (porumb 4-6 frunze), ASTRAL 40 OD (pentru combaterea buruienilor graminee), CEREDIN FORTE 464  SL, VECTOR si STARANE 250 SC (pentru combaterea buruienilor cu frunza lata). De asemenea, pentru o mai buna aderenta a solutiei de erbicidat pe foliajul plantei, dar si pentru o crestere a suprafetei de contact, de penetrare si absorbtie, va recomandam sa utilizati adjuvantul VITAL 90.
Mai mult, pentru tratamente de calitate va recomandam sa folositi si EASI-MIX, adjuvantul care ajusteaza pH-ul si imbunatateste calitatea apei utilizate pentru aplicarea produselor de protectia plantelor si a fertilizantilor.
Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.