Schema de aplicare a “PRODUSELOR ISCUSITE” pentru protectia culturii de mazare!

Pentru ca mai este putin pana la infiintarea culturii de mazare, vrem sa va prezentam “PRODUSELE ISCUSITE”, pe care le regasiti in “PORTOFOLIUL ALCEDO”, produse ce va asigura o protectie eficienta si sigura a acestei culturi. Asadar, pentru combatera buruienilor in preemergenta, va recomandam erbicidul CLOMATE, ce combate un numar mare de buruieni dicotiledonate. De asemenea, in postemergenta puteti merge cu LISTEGO, pentru buruieni cu frunza lata si LEOPARD 5 EC pentru buruieni graminee. Totodata, pentru combaterea eficienta a agentilor patogeni, va recomandam fungicidul AMISTAR OPTIiar pentru combaterea daunatorilor insecticidul KARIS 10 CS.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Mazare

Mazare

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.