Schema de aplicare a „PRODUSELOR ISCUSITE” pentru protectia culturii de floarea-soarelui!

Cei care mizati in aceasta primavara pe floarea-soarelui, in news-ul de astazi va aducem in atentie “PRODUSELE ISCUSITE” din “PORTOFOLIUL ALCEDO”, ce va asigura o protectie eficienta si de lunga durata a acestei culturi. Asadar, pentru combatera buruienilor in preemergenta aveti posibilitatea de a alege intre erbicidele TENDER si SILBA, ce combat buruieni mono si dicotiledonate. De asemenea, in postemergenta puteti merge cu LISTEGO (numai la hibrizii CLEARFIELD) pentru buruieni cu frunza lata si LEOPARD 5 EC sau RANGO pentru buruieni graminee. Totodata, pentru combaterea eficienta a tuturor agentilor patogeni, in special putregaiurile, din cultura de floarea-soarelui, va recomandam fungicidele TOPSIN 500 SC si MIRADOR XTRA (PRIORI XTRA).
Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.