SCHEMA DE APLICARE A PRODUSELOR ISCUSITE IN TOAMNA, LA RAPITA

Pentru ERBICIDAREA IN TOAMNA la RAPITA, specialistii ALCEDO recomanda: CLOMATE, MAGISTRAL 50 SC, LEOPARD 5 EC, RANGO, GALERA SUPER, APROZAME. Alaturi de aceste erbicide, pentru combaterea putregaiului uscat, care apare din toamna, dar si pentru marirea rezistentei plantelor la iernare este recomandat  fungicidul SALVATOR 25 EW.

CLOMATE este un erbicid cu actiune sistemica, foarte eficient in combaterea buruienilor mono si dicotiledonate anuale. Intrucat este formulat ca suspensie de microcapsule, degajarea substantei active se face treptat, prelungind perioada de activitate a erbicidului.

MAGISTRAL 50 SC este un erbicid cu un spectru larg de combatere a buruienilor cu rasarire din samanta. Este un erbicid sistemic activat de ploaie sau apa de irigare, substanta activa fiind usor absorbita si translocata de catre buruieni. Se poate aplica atat preemergent, cat si postemergent timpuriu, avand o remanenta indelungata.

LEOPARD 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, absorbit rapid de catre buruienile graminee prin frunze. Translocarea are loc in cateva ore de la aplicare.

RANGO este un erbicid de baza in combaterea buruienilor graminee si a samulastrei de cereale. Fiind un produs cu o sistemicitate ridicata, este absorbit de catre frunzele buruienilor si translocate in intreaga planta.

GALERA SUPER este un erbicid foliar, cu actiune sistemica si de contact. Este foarte flexibil putand fi aplicat preemergent, postemergent timpuriu, postemergent tarziu (pana la 9 frunze) si postemergent primavara, avand un spectru larg de combatere.

APROZAME este un erbicid ce se foloseste de la stadiul de 4 frunze, pana la stadiul de 8 frunze. Se aplica la rapita, in postemergenta tarzie, inclusiv pe solul inghetat si asigura o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor, pana in primavara urmatoare.

SALVATOR 25 EW este un fungicid sistemic pe baza de tebuconazol, absorbit rapid in tesuturi (in maxim 2 ore de la aplicare), cu translocare acropetala si o remanenta de circa 3-4 saptamani. Produsul are actiune preventiva, dar si curativa si eradicanta. Pe langa actiunea fungica, produsul creste rezistenta plantelor la iernare, aplicat in faza de rozeta actionand ca un veritabil regulator de crestere (provoaca scurtarea tijei si concentrarea sucului celular).

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.