Schema de aplicare a “ERBICIDELOR ISCUSITE” la grau, in primavara!

In toamna, lipsa de umiditate din sol a condus la o rasarire intarziata a culturilor de cereale paioase, in special la grau, chiar si in lunile decembrie-ianuarie. In primavara, odata cu incalzirea vremii, aceste culturi vor fi invadate de buruieni, iar daca fermierii nu vor aplica erbicide, in mod sigur buruienile vor crea mari probleme. Avand in vedere stadiul de vegetatie al culturilor de grau, in primavara, inca se va mai putea aplica unul dintre erbicidele recomandate de noi in toamna, asa cum este JOYSTICK. Acest erbicid se poate utiliza pana la sfarsitul infratirii (BBCH 29). De asemenea, pentru combaterea eficienta a buruienilor problema din primavara, din gama de “PRODUSE ISCUSITE” de la ALCEDO puteti utiliza RIVAL 75 GDRIVAL STAR 75 GD sau RIVAL SUPER STAR 75 GD, singure sau asociate cu alte erbicide, asa cum este si  RIVAL STAR 75 GD + STARANE 250 EC. Alte erbicide iscusite pe care le puteti aplica in primavara sunt: CEREDIN FORTE 464 SL, VECTORPELICAN DELTA 606 WG si FENOVA SUPER.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor erbicide iscusite puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti intra pe sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Palamida

Palamida

Soparlita

Soparlita

Turita

Turita

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.