Schema de aplicare a “ERBICIDELOR ISCUSITE” la cereale paioase, in primavara!

Toamna trecuta nu a fost una optima pentru erbicidarea inca din toamna, intrucat lipsa de umiditate a facut ca in multe zone, semanatul cerealelor paioase sa se realizeze in conditii foarte dificile. Dupa toamna foarte secetoasa, si primavara aceasta sta sub semnul incertitudinii, asa ca erbicidarea la cereale paioase va fi absolut necesara. Asa ca, pentru combaterea  eficienta a buruienilor problema din primavara, acolo unde in toamna s-a utilizat RIVAL 75 GD, ALCEDO va recomanda sa faceti o erbicidare folosind RIVAL STAR 75 GD + STARANE 250 EC, prezente in portofoliul de produse iscusite de la ALCEDO. Daca nu s-a facut erbicidarea in toamna puteti aplica erbicidele RIVAL STAR 75 GD sau RIVAL SUPER STAR 75 GD, singure sau asociate cu alte erbicide. Alte erbicide iscusite pe care le puteti aplica in primavara sunt: CEREDIN FORTE 464 SL,VECTORPELICAN DELTA 606 WG si FENOVA SUPER.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor erbicide iscusite puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti intra pe site-ul ALCEDO sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Ovazul salbatic

Ovazul salbatic

Iarba vantului

Iarba vantului

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.