Scapati de buruienile din porumb folosind Astral 40 SC!

Astral 40 SCPorumbul este o cultura cu un grad ridicat de imburuienare, iar necombaterea lor poate avea influenta asupra calitatii productiei. In newsletter-ul de astazi va aducem in atentie o solutie eficienta pentru a scapa de buruienile din porumb, si anume erbicidul Astral 40 SC. Acesta este un produs de protectia plantelor sistemic selectiv, care absorbit prin frunze si radacini se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Formulrea moderna, pe baza de ulei de floarea-soarelui, faciliteaza translocarea rapida a substantei active in buruienile tinta si, de asemenea, creste selectivitatea fata de porumb. Spectrul actiunii cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense – din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp si specii de crucifere).

Daca observati in cultura dumneavoastra de porumb buruieni precum mohorul, iarba barboasa, costreiul din seminte, puteti folosi Astral 40 SC, in doza de 0,8 l/ha, iar pentru costreiul din rizomi, in functie de gradul de infestare 1-1,5 l/ha.

Este bine de stiut ca erbicidul Astral 40 SC este compatibil si se poate aplica in amestec cu Microfert-U pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari culturilor de porumb.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.