Scapati de buruienile din porumb cu pachetul Ceredin Plus

Scris de Echipa Alcedo

porumb iarbaImediat ce se poate intra in camp, pentru a infiinta cultura de porumb, trebuie sa avem pregatite stocurile de erbicide, absolut necesare pentru protectia impotriva buruienilor. Tinand cont de pagubele pe care le pot produce buruienile, Alcedo va recomanda pachetul Ceredin Plus.

Acest pachet contine erbicidele de care aveti nevoie pentru o cultura curata de buruieni, si anume: Astral 40 SC si Ceredin Super 40 SL. Astral 40 SC este un erbicid graminicid sistemic, care este distribuit rapid in plante si se foloseste in doza de 1.5 l/ha. Cresterea buruienilor inceteaza intr-un interval scurt de la aplicare, de numai 6 ore. Ceredin Super 40 SL este un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime. Cele doua produse postemergente se pot aplica in amestec, cand porumbul este in faza de 4-6 frunze.

Pachetul Ceredin Plus, are pretul de 169.90 RON/ha, fara TVA in urma indeplinirii conditiilor contractuale, avand o reducere de 34,15%, iar pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 258.00 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 280 de puncte.

Asadar, avand in vedere informatiile furnizate, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa efectuati tratamente fitosanitare folosind pachetul pentru porumb Ceredin Plus, il puteti cumpara de la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.