Scapati de buruienile din porumb cu pachetul Ceredin Plus

Scris de Echipa Alcedo

Astral 40 SC+Ceredin SuperTinand cont ca a inceput campania de primavara, Alcedo va recomanda astazi un pachet util pentru combaterea buruienilor din cultura de porumb si anume, pachetul Ceredin Plus. Acest pachet contine erbicidele de care aveti nevoie pentru o cultura curata de buruieni, respectiv: Astral 40 SC si Ceredin Super 40 SL.

Astral 40 SC este un erbicid graminicid sistemic, care este distribuit rapid in plante si se foloseste in doza de 1.5 l/ha. Cresterea buruienilor inceteaza intr-un interval scurt de la aplicare, de numai 6 ore. Ceredin Super 40 SL este un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime. Cele doua produse postemergente se pot aplica in amestec, cand porumbul este in faza de 4-6 frunze.

Pentru pachetul Ceredin Plus, la indeplinirea conditiilor contractuale, se obtine o reducere de 34,15%, ajungandu-se la un cost de 169.90 RON/ha, fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul poate fi achizitionat la pretul de 258.00 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 280 de puncte.

Asadar, avand in vedere informatiile furnizate, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa efectuati tratamente fitosanitare folosind pachetul pentru porumb Ceredin Plus, il puteti cumpara de la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.