Scapati de buruieni cu RIVAL 75 GD

Rival-75-GDPentru a avea o cultura lipsita de buruieni, va prezentam erbicidul Rival 75 GD (clorsurfuron 75%) util [n culturile de cereale paioase, in doza de 20 grame/ha. Asadar, produsul este un erbicid sulfonilureic cu efect rezidual de durata si cu spectru de actiune impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase si in. Este preluat de buruieni atat prin frunze, cat si radicular. In sol, remanenta clorsulfuronului este de 4-6 luni, in functie de doza de aplicare, tipul de sol si conditiile climatice locale, impunandu-se restrictii la amplasarea culturilor sensibile pe unele terenuri in care reziduurile se pot mentine la nivele fitotoxice, mai ales solurile neutre si alcaline, precum si in conditii de seceta prelungita. Culturile sensibile sunt: sfecla, floarea soarelui, rapita, mustarul.

Perioada optima pentru erbicidare este atunci cand buruienile au 2-4 frunze si maxim 10 cm inaltime, culturile de cereale paioase sunt in faza de infratire – formarea primului internod, iar cele de in in faza de bradisor. Daca la cereale nu se reuseste efectuarea erbicidarii in perioada optima, tratamentul se poate face pana in faza de burduf. Eficacitatea produsului nu este influentata de temperaturile scazute (pana la 5°C), ceea ce permite efectuarea tratamentului si in perioadele reci. Pentru a afla mai multe informatii despre aceste produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.