Sase fungicide “iscusite”pentru tratamentele fitosanitare la cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

Fainarea la grau

Fainarea la grau

Stiati ca fara tratamente cu fungicide puteti compromite culturile de cereale paioase? ALCEDO va aduce in atentie 6 fungicide “iscusite”: Bumper 250 CE, Salvator 25 EW, Topsin 500 SC, Chefara, Priori Xtra si Reveller. Astfel, la cerealele paioase pentru primul tratament va sfatuim sa utilizati unul dintre fungicidele: Bumper 250 CE, Salvator 25 EW, Topsin 500 SC sau Chefara. Protectia, insa, trebuie sa fie asigurata pe toata perioada de vegetatie, si de aceea pentru al doilea tratament, acolo unde cultura impune, puteti sa utilizati fungidele Topsin 500 SC, Priori Xtra si Reveller.

Gasiti aceste fungicide la preturi deosebit de avantajoase in pachetele tehnologice de la ALCEDO. Pentru mai multe detalii, dati click pe acest link: http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.