SALVATOR 25 EW – salveaza culturile de rapita de bolile specifice si le ajuta sa treaca mai bine peste iarna

Scris de Echipa Alcedo

Multi fermieri se intreaba care sunt “secretele” unei culturi de rapita sanatoasa si cu productii ridicate. Pe langa buruieni, bolile si daunatorii sunt o problema majora, care poate compromite cultura in lipsa unei protectii fitosanitare adecvate.

Pentru combaterea patogenului Phoma lingam, care produce putregaiul uscat, dar si pentru cresterea rezistentei plantelor de rapita la iernare, va recomandam aplicarea fungicidului SALVATOR 25 EW. Odata absorbit in tesuturi (in maxim 2 ore de la aplicare), produsul se transloca acropetal si are un efect de pana la 10-14 zile. Datorita proprietatilor sale, SALVATOR 25 EW are actiune preventiva, curativa si eradicanta.

Atentie! Pentru a preveni instalarea rezistentei patogenilor se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeasi cultura si pe aceeasi suprafata intr-un sezon.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO