SALVATOR 25 EW – fungiciul care va protejeaza culturile de cereale paioase, dar si cele de rapita, acolo unde au rasarit, de bolile care apar in toamna!

Scris de Echipa Alcedo

O problema deloc de neglijat dupa rasarirea cerealelor paiose o constituie aparitia bolilor. Pentru siguranta culturilor, va recomandam SALVATOR 25 EW – un fungicid sistemic pe baza de tebuconazol. Acesta este absorbit in tesuturi in maxim 2 ore de la aplicare, se transloca acropetal si are un efect de lunga durata (10-14 zile). L-am ales in portofoliul nostru iscusit datorita proprietatilor sale, produsul avand actiune preventiva, curativa si eradicanta.  De asemenea, fungicidul SALVATOR 25 EW va protejeaza culturile de rapita de bolile care apar in toamna, in special putregaiului uscat (Phoma lingam), produsul actionand si ca regulator de crestere, pregatind mai bine plantele pentru iernare.

Atentie! Pentru a preveni instalarea rezistentei patogenilor se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeasi cultura si pe aceeasi suprafata intr-un sezon.

Pentru mai multe detalii despre SALVATOR 25 EW va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.