SALVATOR 25 EW, aplicati-l acum in toamna… Este un produs cu actiune fungica si regulator de crestere!

salvator 25 EWIn newsletter-ul de astazi va aducem in atentie solutii benefice in combaterea bolilor in cultura de rapita. Dupa cum stiti, inca din toamna, rapita este atacata de o serie de agenti patogeni, cel mai important fiind Phoma lingam, ce produce putregaiul uscat. Pentru acest patogen, ALCEDO va recomanda efectuarea tratamentului fitosanitar in vegetatie cu fungicidul SALVATOR 25 EW, a doua denumire a produsului ORIUS 25 EW, pe care-l gasiti in oferta de toamna a companiei.
Precizam ca, SALVATOR 25 EW este un fungicid sistemic pe baza de tebuconazol, absorbit rapid in tesuturi (in maxim 2 ore de la aplicare), cu translocare acropetala si o remanenta de circa 3-4 saptamani. Produsul are actiune preventiva, dar si curativa si eradicanta. Pe langa actiunea fungica, produsul creste rezistenta plantelor la iernare, aplicat in faza de rozeta actionand ca un veritabil regulator de crestere (provoaca scurtarea tijei si concentrarea sucului celular).
Referitor la patogenul Phoma lingam, daca nu este combatut inca din toamna, in primavara din cauza atacului in special pe tulpini poate provoca pierderi de productie de pana la 25%.
Retineti! SALVATOR 25 EW il puteti utiliza in doza de 0,5 l/ha.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.