Sah mat buruienilor dintr-o singura mutare!

Scris de Echipa Alcedo

Efectul erbicidarii in cultura de porumb

Efectul erbicidarii in cultura de porumb

In newsletter-ul de astazi vrem sa va vorbim despre importanta erbicidarii culturii de porumb, care se efectueaza acum in primavara, pentru care va recomandam sa utilizati doua erbicide destinate culturii de porumb, si anume: ARIGO si PRINCIPAL.

ARIGO este un erbicid complex care combate pe o perioada lunga de timp un spectru larg de buruieni cu frunza lata si graminee, avand la baza trei substante active. Acesta este usor de aplicat (de la 2-8 frunze ale porumbului) si asigura un control total al buruienilor. ARIGO este sigur pentru porumb si nu influenteaza rotatia culturilor. De asemenea, este sistemic, distruge organele de rezistenta ale buruienilor, fiind o investitie si pentru anii care urmeaza. Un alt avantaj al erbicidului ARIGO este ca se transloca usor in buruieni datorita produsului Trend® (produs DuPontTM oferit gratuit).

Cu ARIGO aveti multe beneficii precum: cultura de porumb curata de buruieni, dar si profesionalism in reducerea buruienilor pe termen lung, asigurandu-va productii mari de porumb si profit pe masura. Pentru eficacitate maxima, este recomandat sa se foloseasca 330 g/ha ARIGO + Trend® 90 – 250 ml/ha.

Arigo+Trend 90

PRINCIPAL® este un erbicid selectiv pentru porumb care combate toate buruienile graminee si unele buruieni cu frunza lata, acesta fiind cel mai utilizat produs de catre cultivatorii profesionisti de porumb. Produsul are eficacitate maxima in combaterea buruienilor perene distrugand organele de inmultire. Erbicidul PRINCIPAL® este flexibil in aplicare, pana la 8 frunze ale porumbului si reduce rezerva de buruieni perene pe o perioada lunga de timp (investitie in anii care urmeaza). De asemnea, erbicidul PRINCIPAL® se transloca usor in buruieni, chiar si in conditii de stres, datorita produsului Trend® (adjuvant DuPont oferit gratuit).

Folosind acest erbicid veti putea obtine productii mari de porumb, profit pe masura, dar si o cultura de porumb curata de buruieni. Doza recomandata este 90 g/ha PRINCIPAL® + Trend® 90 – 250 ml/ha.

Principal + Trend90

Pentru a afla mai multe informatii despre aceste produse, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

sursa: DuPont Romania

Text adaptat de echipa ALCEDO