S-a aprobat reducerea accizei la motorina

Scris de Echipa Alcedo

Porumb 09.05.2011Ieri, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anuntat, aprobarea procedurii de accesare a schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata de fermieri in agricultura. Astfel, Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.1727/2015, a fost publicat in Monitorul Oficial al României- Partea I nr.524/14.07.2015 si in Monitorul Oficial al României- Partea I nr.524 bis/14.07.2015.

Totodata, prin aceasta informare, MADR a reamintit faptul ca rata accizei reduse la motorina utilizata de fermieri in agricultura reprezinta echivalentul in lei a cuantumului de 21 euro/1000 litri, iar diferenta dintre rata accizei standard si rata accizei reduse se acorda ca ajutor de stat sub forma de rambursare. Subventionarea accizei pentru motorina utilizata in agricultura reprezinta o prioritate pentru MADR, in vederea reducerii costurilor de productie.

Sursa: Madr.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.