ROUNDUP EXTRA – sigur in combaterea tuturor buruienilor anuale si perene din miristi si nu numai…

Scris de Echipa Alcedo

Dupa recoltarea culturilor de cereale paioase si rapita, miristile sunt invadate de buruieni, care daca nu sunt combatute pot constitui un pericol pentru culturile care urmeaza. Deci nu neglijati miristile! Un tratament aplicat acum va ajuta fermierii sa pregateasca terenul mult mai bine in vederea semanatului culturior de toamna.  Ce erbicid putem folosi? Bineinteles, un erbicid total, asa cum este  ROUNDUP EXTRA (glifosat 360 g/l). De asemenea, acest erbicid poate fi utilizat si in cadrul sistemului de agricultura conservativa, pentru distrugerea covorului vegetal in primavara, inainte de infiintarea noilor culturi.

ROUNDUP EXTRA este un erbicid total, neselectiv, cu actiune sistemica, ce combate toate speciile de buruieni anuale si perene aparute inainte de insamantare, plantare sau recoltare. Absorbit prin frunze si transmis cu rapiditate (in cateva ore) in toate organele plantei, inclusiv in radacini, stoloni si rizomi, erbicidul distruge in totalitate partile aeriene si subterane ale buruienilor vizate. Primele simptome vizibile care apar la buruieni dupa aplicarea erbicidului sunt ofilirea frunzelor, urmata de ingalbenirea acestora.

Prin fixarea in sol a substantei active, in aproximativ 6 ore de la aplicare, in conditii normale de utilizare, dispare riscul de aparitie a efectelor nedorite asupra culturilor urmatoare. Totusi, perioada de asteptare dupa aplicarea produsului inainte de semanat/plantat este de minimum 1 zi, in cazul infestarii terenului cu buruieni anuale si de minimum 5 zile, in cazul infestarii cu buruieni perene.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO