Romania va avea atasati agricoli, in tarile partenere

Incepand cu anul viitor, tara noastra va avea atasati agricoli in cele mai importante tari pentru export. Cel mai probabil, China este prima tara vizata pentru ca acolo comertul a inceput sa se intensifice.

Am aprobat anul trecut un act normativ prin care am solicitat Guvernului sa identifice resurse financiare astfel incat sa putem trimite in cateva zone importante de piata pentru noi, pentru Romania, atasati specializati. Eu as incepe cu China pentru ca acolo comertul a inceput sa se intensifice si cred ca avem nevoie de un atasat agricol specializat si in tarile arabe si pe piata UE, in Franta si Marea Britanie„, a spus zilele trecute, ministrul Daniel Constantin.

Acesta a mai precizat ca deja au fost pregatiti cativa oameni tineri la minister pentru aceasta activitate, nu numai din punct de vedere al limbilor straine, dar si din punct de vedere comercial.

sursa: agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.