RIVAL ULTRA – erbicid cu formulare unica, pentru culturile de grau

Scris de Echipa Alcedo

Erbicidarea culturilor de grau cu RIVAL ULTRA (35 g/ha) reprezinta o solutie eficienta, fiind un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata.

BENEFICII:

  • Viteza mai mare de actiune
  • Doza mica de ingredient activ la hectar
  • Un spectru larg de combatere a buruienilor anuale si perene dicotiledonate
  • Formulare cu granule 100% solubile in apa
  • Compatibilitate cu multe erbicide si fungicide

Se utilizeaza in tratamente postemergente, din faza de trei frunze ale cerealelor paioase pana la aparitia completa a frunzei stindard. Pentru a mari eficacitatea in caz de vreme secetoasa, in cazul buruienilor dificil de umectat sau mediu sensibile, se recomanda adaugarea adjuvantului VITAL 90, in concentratie de 0,08-0,1% (80-100 ml/100 l apa).

Pentru combaterea buruienilor graminee, RIVAL ULTRA se poate amesteca in rezervorul masinii cu graminicide selective omologate pentru cultura de grau.

Mai multe detalii: https://alcedo.ro/produse/rival-ultra/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.