RIVAL ULTRA – erbicid cu formulare unica, pentru culturile de grau

Scris de Echipa Alcedo

Erbicidarea culturilor de grau in primavara cu RIVAL ULTRA (35 g/ha) reprezinta o solutie eficienta, fiind un erbicid sulfonilureic, selectiv, sistemic, pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata.

BENEFICII:

  • Viteza mai mare de actiune
  • Doza mica de ingredient activ la hectar
  • Un spectru larg de combatere a buruienilor anuale si perene dicotiledonate
  • Formulare cu granule 100% solubile in apa
  • Compatibilitate cu multe erbicide si fungicide

Se utilizeaza in tratamente postemergente, din faza de trei frunze ale cerealelor paioase pana la aparitia completa a frunzei stindard. Pentru a mari eficacitatea in caz de vreme secetoasa, in cazul buruienilor dificil de combatut sau mediu sensibile, se recomanda adaugarea unui adjuvant, cum ar fi VITAL 90, SILWET STAR sau HURRICANE.

Pentru combaterea buruienilor graminee, RIVAL ULTRA se poate amesteca in rezervorul masinii cu graminicide selective omologate pentru cultura de grau.

Mai multe detalii: https://alcedo.ro/produse/rival-ultra/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.