RIVAL TOP 20 SG – Un nou erbicid iscusit in portofoliul Alcedo

Incepand cu acest sezon, portofoliul ALCEDO se imbogateste cu un nou membru in familia RIVAL, si anume RIVAL TOP 20 SG!  Produsul este fabricat cu mandrie in Romania, la ALCHIMEX, in urma colaborarii cu binecunoscuta companie FMC. Este un erbicid de tip sulfonilureic, cu aplicare in postemergenta, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. De ce vi-l recomandam? Deoarece are actiune sistemica, cu absorbtie prin frunze si radacini si translocare rapida in toata planta, inhiband diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor. De asemenea, datorita patrunderii rapide in tesuturile plantelor, nu este spalat de ploaie, chiar daca aceasta intervine dupa 4 ore de la aplicare. Ce avantaje aduce aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG? Eficacitatea tratamentului este foarte buna, fiind selectiv pentru culturile de cereale paioase. Erbicidul combate o gama larga de buruieni problema la o doza de aplicare foarte redusa. Aplicarea se poate face atat in toamna, cat si in primavara, de la stadiul de 3 frunze pana la aparitia frunzei stindard. Poate fi aplicat si la temperaturi scazute (peste 5°C).

Important! Primele simptome (stoparea cresterii, ingalbenirea frunzelor), in conditii normale de umiditate, apar dupa 5 zile, iar efectul maxim, respectiv necrozarea varfului de crestere, apare la 14-20 de zile de la tratament.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.