RIVAL TOP 20 SG – produs in Romania pentru erbicidarea cerealelor paioase in toamna

Scris de Echipa Alcedo

Daca optam doar pentru erbicidare in primavara, nu tot timpul putem intra la timp in camp. Un exemplu bun a fost si in aceasta primavara, cand din cauza vremii ploioase si reci nu s-a putut intra in camp la timp pentru tratament. In acest caz, buruienile au putut concura cerealele paioase, afectand cresterea plantelor de cultura, conducand la pagube cuantificate ulterior intr-o scadere a productiei.

Erbicidarea inca din toamna este cea mai buna strategie pentru a scapa de infestarea cu buruieni si a avea culturi dezvoltate armonios.

Ce solutii de erbicidare avem in aceasta toamna?

Produs in Romania, la ALCHIMEX, pe o linie de productie de ultima generatie, RIVAL TOP 20 SG este un erbicid dedicat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase. Eficacitatea este maxima cand este aplicat pe buruieni tinere, aflate in stadiul de crestere activa, respectiv in faza de 2-4 frunze pentru buruienile anuale sau rozeta pentru cele perene. Buruienile mai putin sensibile si cele aflate intr-un stadiu avansat de crestere raman pitice si nu concureaza plantele de cultura in absorbtia apei si substantelor nutritive.

Mai multe detalii privind modul de utilizare si dozele recomandate gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO