RIVAL TOP 20 SG – erbicid eficient, cu protectie de lunga durata

Scris de Echipa Alcedo

Ingrijirea culturilor de cereale paioase inca din toamna este o necesitate, iar un pas foarte important pentru a avea culturi curate si sigure este erbicidarea inca din toamna.

Luate dintr-o faza incipienta, buruienile pot fi combatute mult mai usor si cu costuri evident mai mici. O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG (metsulfuron-metil 200 g/kg). Aplicat in doza de 20-30 g/ha, la culturile de grau, orz, triticale si ovaz, combate buruienile dicotiledonate anuale si perene.

Aplicat in toamna, in postemergenta timpurie, combate buruieni dicotiledonate si iarba vantului (Apera spica-venti). O eficacitate maxima se obtine daca erbicidarea se face in conditii normale de umiditate atmosferica si sol. Primele simptome (stoparea cresterii, ingalbenirea frunzelor) in conditii normale de umiditate apar dupa 5 zile, iar efectul maxim (necrozarea varfului de crestere) la 14-20 de zile de la tratament.

Retineti! Aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG inca din toamna va tine cultura curata atat in toamna, cat si in primavara, cu mentiunea ca in primavara, cand vremea va permite, chiar mai tarziu, va trebui sa reveniti cu inca o erbicidare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO