RIVAL + STARANE: combinatia iscusita in combaterea eficienta a buruienilor din cerealele paioase!

In contextul in care anumite erbicide ne conditioneaza perioada de aplicare, va aducem astazi in atentie “reteta” care va permite sa aplicati aceste erbicide la cereale paioase de la faza de infratire pana la burduf. Este vorba despre erbicidele din familia RIVAL (RIVAL STAR 75 GD si RIVAL SUPERSTAR 75 GD), care impreuna cu STARANE 250 EC asigura un spectru mare de combatere, chiar si impotriva buruienilor problema, precum: palamida, turita, musetelul, etc. Mai mult, doza fiind foarte mica pe hectar, cheltuielile legate de transport, manipulare si aplicare sunt cu mult diminuate.

Pentru mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse pentru protectia plantelor, va rugam sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul http://www.alcedoltd.ro/.

Echipa ALCEDO

RIVAL STARANE

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.