RIVAL STAR 50 SX – un nou membru in familia RIVAL

Scris de Echipa Alcedo

Erbicidele din gama RIVAL sunt preferate de FERMIERII ISCUSITI de aproape 20 de ani. Ei le-au adoptat in tehnologiile utilizate la nivel de ferma inca de la aparitia acestora, la inceputul anilor 2000.

Anul 2020, un an pe care sigur nu il vom uita usor, marcheaza pentru noi debutul de cariera pentru un nou produs, respectiv RIVAL TOP 20 SG, un erbicid de tip sulfonilureic pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase.

Si asa cum v-am obisnuit, continuam traditia si pentru sezonul 2021. Un nou membru se adauga  erbicidelor RIVAL si anume RIVAL STAR 50 SX, erbicid pe baza de tribenuron-metil 500 g/kg. RIVAL STAR 50 SX este si el un erbicid produs in Romania la cele mai inalte standarde.

Mai multe detalii despre cand si cum se aplica erbicidele din gama RIVAL puteti citi aici.

Dupa cum stiti, NOROCUL TINE CU CEI ISCUSITI! Produsele din familia RIVAL te scapa de buruienile din culturile de cereale, la fel cum l-au scapat si pe SANDU. Experienta lui cu RIVAL poate fi urmarita in videoclipul de mai jos.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO