RIVAL STAR 50 SX – un nou membru al familiei RIVAL pentru combaterea buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase

Pentru combaterea buruienilor cu frunza lata anuale si perene din culturile de grau, orz, secara si triticale pe care le-ati semanat sau le veti semana in aceasta toamna, va recomandam RIVAL STAR 50 SX, un erbicid selectiv pe baza de tribenuron-metil 500 g/kg.

De ce va recomandam erbicidarea cu RIVAL STAR 50 SX inca din toamna? Pentru ca eficacitatea maxima se obtine in faza de 2-4 frunze a buruienilor cu frunza lata anuale si in faza de rozeta la cele perene. Ca in cazul oricarui erbicid, cu cat stadiul de vegetatie al buruienilor este mai avansat, cu atat eficacitatea scade.

Cum actioneaza RIVAL STAR 50 SX? Erbicidul este absorbit prin frunze si radacini si este translocat rapid in intreaga planta. Substanta activa inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor plantelor sensibile. Cresterea buruienilor este oprita dupa cateva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar dupa 5-10 zile, iar moartea acestora se produce dupa 15-25 zile.

Atentie! Nu aplicati produsul la temperaturi de sub 10°C sau peste 25°C.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.