“RIVAL plus”, pachetul “iscusit” ce combate turita, volbura, palamida sau musetelul din culturile de cereale paioase!

Cu o mare flexibilitate in ceea ce priveste aplicarea – de la faza de infratire pana la burduf – utilizarea combinata a erbicidelor din familia RIVAL (la alegere RIVAL STAR 75 GD sau RIVAL SUPERSTAR 75 GD) cu STARANE 250 EC va asigura si un spectru mare de combatere. Solutia “iscusita” pentru combaterea unor buruieni problema precum: turita, palamida, volbura, musetelul, soparlita, etc. este pachetul “RIVAL plus”, pe care-l puteti achizitiona la preturi atractive.

Mai jos, regasiti schema tehnologica pentru cereale paioase, in functie de fazele de vegetatie. Pentru detalii, contactati echipa de vanzari ALCEDO.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.