RGT VOLLCANO – hibrid de floarea soarelui HO, Clearfield

Scris de Echipa Alcedo

RGT VOLLCANO este un hibrid de floarea soarelui HO (continut in acid oleic 87-89%), semi-timpuriu, tehnologie Clearfield. L-am ales in portofoliul ALCEDO de SEMINTE ISCUSITE pentru ca prezinta vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie si este un hibrid foarte productiv. Are o buna toleranta fata de Putregaiul alb pe tulpina si calatidiu (Sclerotinia sclerotiorum) si Patarea bruna (Phomopsis helianthi). RGT VOLLCANO are talie medie, 170-180 cm, iar pozitia calatidiului este semi-aplecata.

Densitatea recomandata pentru conditii bune este de 60.000-65.000 b.g./ha, iar pentru conditii limitative este de 55.000-60.000 b.g./ha.

Atentie! RGT VOLLCANO este un hibrid rezistent genetic la Lupoaie (Orobanche cumana) rasa A-E si va recomandam sa aplicati LISTEGO/PULSAR in faza de 6-8 frunze, atunci cand cultivati in zone cu presiune. De asemenea, prezinta rezistenta genetica la majoritatea raselor de mana (Plasmopara helianthi) din tara noastra.

Pentru mai multe detalii despre RGT VOLLCANO va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.