RGT SINFONIA – soi de soia semi-tardiv, foarte productiv

RGT SINFONIA, este un soi de soia cu maturitate semi-tardiva, de talie medie. L-am ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE deoarece are o vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie si, in plus, prezinta o capacitate de ramificare foarte buna. Este un soi bogat in proteina, ce are rezistenta buna la cadere si este foarte productiv.

Densitate recomandata este de 450.000-500.000 boabe germinabile la hectar.

Samanta este inoculata cu HI COAT SUPER SOY (Bradyrhizobium japonicum).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.