RGT SINEMA si RGT SINFONIA, din acest sezon in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE, alaturi de RGT SPEEDA

RGT SINEMA este un soi de soia din grupa de maturitate I, rezistent la cadere si tolerant la principalele boli. De ce l-am ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO? Pentru potentialul de productie ridicat, dar si pentru indicii sai de calitate (MMB mediu, continut de proteina > 40%). Este recomandat pentru toate zonele de cultura, iar densitatea recomandata este de 450.000-500.000 boabe/ha (45-50 boabe/mp).

RGT SINFONIA este un soi de soia din grupa de maturitate I, ce prezinta o vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie si o rezistenta buna la cadere. De ce vi-l recomandam? Pentru ca prezinta un potential de productie de peste 5 t/ha, are un MMB mediu si un continut de proteina > 42%. Este recomandat pentru toate zonele de cultura, iar densitatea recomandata este de 450.000-500.000 boabe/ha (45-50 boabe/mp).

RGT SPEEDA este un soi semi-timpuriu, din grupa 0. Prezinta o vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie, toleranta foarte buna la cadere si toleranta buna la stres. Este un soi productiv si stabil, cu un MMB mare in conditii bune de productie si un continut de proteina > 42%. Potentialul de productie poate ajunge pana la 5-5,3 t/ha. Este recomandat pentru toate zonele de cultura, iar densitatea recomandata este de 450.000-500.000 boabe/ha (45-50 boabe/mp).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.