RGT CESARIO – un soi de grau minunat ce va fi recunoscut cu placere in multe campuri

RGT CESARIO – un soi de grau minunat ce va fi recunoscut cu placere in multe campuri

RGT CESARIO este un soi de grau nearistat, timpuriu, bine lucrat genetic pentru rezistenta la boli. Face parte din portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO pentru ca este foarte rezistent la fainare (Erysiphe graminis), rugina galbena (Puccinia striiformis) si mozaicul dungat al graului (Marmor virgatum), rezistent la rugina bruna (Puccinia recondita), septorioza (Septoria tritici) si helmintosporioza (Helminthosporium tritici-repentis), mediu rezistent la fuzarioza spicelor (Fusariumculmorum) si sensibil la ochi de pasare (Pseudocercosporella herpotrichoides). De asemenea, recomandam cultivarea in toate zonele de cultura ale graului din Romania, datorita rezitentei foarte buna la ger si cadere. In conditii de tehnologie adecvate, prezinta indici de calitate superiori, alaturi de un potential de productie ridicat, fiind un soi recomandat pentru obtinerea unui grau de panificatie superior. Densitatea optima de semanat este de 300-370 boabe germinabile/mp.

Pentru mai multe informatii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.