RGT ATOUDUR – un soi “dur”, dar iscusit!

Pentru aceasta toamna, specialistii ALCEDO va recomanda un soi aristat de grau dur, RGT ATOUDUR. Va intrebati de ce? Avandu-l de 2 ani in portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE”, va putem spune ca are o rezistenta buna la ger si la cadere, dar si o capacitate de infratire ridicata. RGT ATOUDUR este foarte rezistent la rugina galbena (Puccinia striiformis), rezistent la fainare (Erysiphe graminis) si septorioza (Septoria tritici) si mediu rezistent la rugina bruna (Puccinia recondita) si fuzarioza spicelor (Fusarium culmorum). De asemenea, are indici de calitate superiori, precum continutul de proteina 14-16%, potentialul de productie ridicat, foarte buna sticlozitate, MMB foarte bun, indicele de galben ridicat, indicele vasco-elastic ridicat. Este recomandat pentru cultivare in toare zonele calde si uscate, fiind un soi ce raspunde cu succes si pe solurile superficiale. Densitatea optima este de 380-420 boabe germinabile/mp.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.