Recomandarile noastre din aceasta toamna pentru o calitate ridicata a culturilor legumicole

Un element foarte important pentru orice cultura legumicola este calciul, cu rol major in sporirea calitatii fructelor, prin cresterea elasticitatii si rezistantei membranei celulare, ceea ce confera fructelor capacitatea de a creste in dimensiune fara a se crapa si fara a le afecta pe timpul depozitarii si a transportului.

FoliMax Calcifol, ingrasamant foliar lichid, este solutia optima pentru prevenirea patarii negre (“Bitter Pit”) si a bolilor fiziologice ale fructelor depozitate. De ce il recomandam? Pentru ca aplicarea foliara a acestui ingrasamant poate creste semnificativ toleranta plantelor la stresul creat de seceta. Il recomandam cu precadere fructelor si legumelor predispuse la crapare cu ar fi: tomate, struguri, varza, dar si altor culturi cu recoltare in toamna.

FoliMax Calcium PLUS este un ingrasamant foliar lichid pentru fertilizarea foliara a culturilor intensive cu sensibilitate mare la disponibilitatea calciului in anumite faze de vegetatie sau/si in anumite conditii de clima si sol. Vi-l recomandam pentru ca optimizeaza nutritia cu calciu, reduce sensibilitatea la lovire si mareste perioada de pastrare a fructelor si legumelor, fiind folosit cu success in tratamente impotriva putregaiului fiziologic amar “Bitter pit” si a patarilor fiziologice. Este recomandat in aceasta perioada culturilor de pomi fructiferi, ardei, castraveti, tomate, varza, conopida si brocoli.

FertiGROW Ripener este un fertilizant hidrosolubil radicular destinat maturarii fructelor, accentuarii culorii si maririi concentratiei de zaharuri din fructe. Este solutia ideala pentu culturile infiintate pe sol sau pe substraturi, in camp sau in spatii protejate, are un efect usor acidifiant si continut redus de clor si de sodiu, fiind recomandat la majoritatea culturilor horticole si agricole, legume (tomate, ardei, castraveti), cartof, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.