Recomandari pentru T2 la cereale paioase

Ploaia mult asteptata a venit si, odata cu cresterea umiditatii, cresc si conditiile pentru dezvoltarea agentilor patogeni. Daca in T1 vorbeam de boli care afecteaza in special aparatul foliar, acum apar boli care pe langa aparatul foliar afecteaza si spicul. De asemenea, acolo unde, pe fondul secetei din luna aprilie, nu s-a facut tratamentul unu, presiunea de infectie este si mai mare.

Specialistii ALCEDO recomanda pentru T2 atat produse cu o singura substanta activa, cat si fungicide mai complexe, cu 2-3 substante active, ce pot fi achizitionate separat sau in pachete comerciale. Mai multe informatii despre aceste recomandari puteti citi aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.