RECOMANDARI ISCUSITE PENTRU ERBICIDAREA LA PORUMB SI FLOAREA SOARELUI

TENDER si SILBA – SOLUTII EFICACE SI DE LUNGA DURATA PENTRU COMBATEREA UNUI SPECTRU LARG DE BURUIENI

TENDER este un erbicid selectiv pe baza de s-metolaclor, ce asigura combaterea superioara si de lunga durata a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Ce avantaje prezinta erbicidarea cu TENDER? Ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor, are o solubilitate ridicata si actioneaza in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii.

SILBA este un erbicid selectiv pe baza de s-metolaclor si terbutilazin, ce actioneaza impotriva majoritatii buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale. De ce vi-l recomandam? Deoarece datorita efectului complementar asigurat de cele doua substante active, acest produs are cel mai larg spectru de buruieni combatute in conditii de maxima selectivitate.

Important! TENDER se aplica doar in preemergenta la porumb si floarea soarelui, in timp ce SILBA poate fi aplicat si in postemergenta timpurile la porumb.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.