Recomandari iscusite de hibrizi de floarea soarelui

Despre alegerile noastre pentru portofoliul de SEMINTE ISCUSITE va putem spune ca, si in conditiile unor sezoane agricole dificile, cum au fost cele din ultimii ani, am primit confirmarea ca avem seminte care, combinate cu tehnologia potrivita, fac fata provocarilor vremii si asigura productiile.

NHK12M010 – hibridul de floarea-soarelui ce poate depasi 90% acid oleic

NHK12M010 este un hibrid de floarea soarelui HO ales de specialistii ALCEDO in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE pentru ca, in conditii de tehnologie ridicata, poate depasi 90% acid oleic.

De ce vi-l recomandam? Pentru ca a fost testat in productie si a demonstrat ca are un potential de productie de 3.600 – 5.400 kg/ha si un continut de ulei de 46-49%. De asemenea, are o vigoare buna la rasarire, este tolerant la seceta si cadere si are o inflorire uniforma. Inaltimea plantei este de 170-180 cm, iar pozitia calatidiului este semi-erecta.

Densitatea recomandata este de 55.000-65.000 plante recoltabile/ha.

X4219 – hibrid iscusit de floarea-soarelui linoleic Express

X4219 este un hibrid de floarea-soarelui semi-timpuriu, linoleic, Express. A fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO pentru ca are un potential de productie de 3.400-4.900 kg/ha. In competitia din camp, X4219 a avut o productie in loturile comerciale de 3.480-3.514 kg/ha.

Vi-l recomandam pentru ca are o vigoare foarte buna la rasarire si un continut de ulei de 48-50%. De asemenea, este un hibrid cu o inflorire uniforma, ce este tolerant la seceta si cadere. Inaltimea plantei este de 165-175 cm, iar pozitia calatidiului este semi-erecta.

Densitatea recomandata este de 50.000-60.000 plante recoltabile/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.