Recomandari de nutritie la porumb

Pentru acoperirea consumului de macro, mezo si microelemente, in perioadele critice de nutritie ale porumbului, precum si pentru obtinerea de recolte mari si de calitate, dar si pentru completarea necesarului de elemente nutritive indisponibile sau insuficiente in perioade de stres (baltiri, seceta, grindina, boli si/sau daunatori) recomandam aplicarea foliara tank-mix a produselor AlgaMAX si FoliMAX. Astfel, recomandam aplicarea AlgaMAX si FoliMAX separat sau impreuna cu tratamentele pentru protectia plantelor, atunci cand situatia din teren, precum si potentialul biologic al hibridului cultivat necesita si justifica aceste masuri, insa este recomandata si necesara efectuarea in prealabil a unui test de compatibilitate a amestecului de produse ce urmeaza sa se aplice.

Pentru mai multe detalii despre tratamentele cu fertilizantii din gama AlgaMAX si FoliMAX, accesati acest link: http://www.sanatateaplantelor.ro/fertilizarea-foliara-cu-algamax-si-folimax/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.